Program Bilgisi:

Lambton College Pazarlama Yönetimi – Dijital Medya, Ontario College Graduate Certificate, öğrencilere günümüzün dijital medya pazarlama dünyasında gereken teorik ve uygulamalı becerileri kazandırmak için tasarlanmıştır. Sosyal medya, mobil araçlar ve diğer yeni teknolojilerin ortaya çıkması, temsil ettikleri işletmeler için etkili bir çevrimiçi varlık oluşturmak ve sürdürmek için geleneksel pazarlama stratejilerini dijital, çevrimiçi platformlarla birleştirebilen yüksek eğitimli, yaratıcı bireylere ihtiyaç yaratmıştır.

Müfredat başlangıçta dijital pazarlama stratejilerini işletmelere entegre etmeden önce gerekli pazarlamadaki temel bilgilere odaklanacaktır. Öğrenci, dijital pazarlama planlarına entegre etmek için birincil ve ikincil pazar araştırmalarının, istatistiklerinin, veritabanlarının ve çeşitli dijital medya platformlarının özelliklerini kullanır. Yeni ve ortaya çıkan interaktif medya çalışmalar olacak ve öğrenciler bunları çeşitli projelere entegre edecekler. Son dönem, bir araştırma veya kooperatif eğitimi çalışma dönemi aracılığıyla tüm kazanç sonuçlarını artıracaktır.

Kabul Şartları:

  • Üniversite diploması veya iş veya ilgili bir disiplinde ileri diploma.

*Kabul süreci rekabetçidir ve asgari akademik koşulları karşılamak kabulü garanti etmez. Bu program diş hekimliği veya eczacılık geçmişine sahip öğrenciler için uygun değildir.

Gerekli İngilizce Seviyesi:

Başvuru sahipleri aşağıdaki puanlardan birini sunarak dil yeterliliğini göstermelidir:

  • 6.5 IELTS
  • TOEFL iBT 79
  • Lambton Institute of English yerleştirme sınavının geçilmesi.
  • %100 İngilizce olan bir bölümden lisans mezunu olunması.

*Minimum İngilizce gereksinimlerini karşılamak kabul edilmeyi garanti etmez. İngilizce yeterlilik puanları daha yüksek olan öğrenciler, kabul değerlendirme sürecinde öncelik kazanacaktır.

Scroll to Top
Scroll to Top