Program Bilgisi:

İşletme Yönetimi – Uluslararası İşletme Lisansüstü Sertifika programı, öğrenmeye öğrenci merkezli, sınıf tabanlı bir yaklaşım kullanır. Üniversite ve kolej mezunlarını heyecan verici iş alanında bir kariyere hazırlamak için tasarlanmıştır. Öğrenciler işin birçok yönünü araştırma, analiz etme ve yönetme becerilerini geliştireceklerdir.

Müfredat, uluslararası bir iş ortamında pazarlama, ticaret, araştırma, tedarik zinciri yönetimi, hukuk ve proje yönetimini vurgulamaktadır. Mezunlar, uluslararası iş alanında uzman kariyer uzmanlığı, teknik bilgi ve becerilerin yanı sıra, iş hayatında kariyerine başlamalarını sağlayacak uluslararası bir saha çalışması projesi ile pratik deneyim kazanacaklardır.

Program 2 senelik olup, Eylül, Ocak ve Mayıs aylarında başlangıç yapabilmektedir. Mississauga ve Sarnia şehirlerinde bulunmaktadır ve çalışma imkanı sağlamaktadır.

Program için Gereklilikler:

  • Üniversite diploması veya üniversite derecesi.

*Kabul süreci rekabetçidir ve asgari akademik koşulları karşılamak kabulü garanti etmez.

Gerekli İngilizce Seviyesi:

Başvuru sahipleri aşağıdaki puanlardan birini sunarak dil yeterliliğini göstermelidir:

  • IELTS of 6.0 
  • TOEFL iBT 69
  • %100 İngilizce olan bir bölümden lisans mezunu olunması.

*Minimum İngilizce gereksinimlerini karşılamak kabul edilmeyi garanti etmez. İngilizce yeterlilik puanları daha yüksek olan öğrenciler, kabul değerlendirme sürecinde öncelik kazanacaktır.

 

Scroll to Top
Scroll to Top