Şehir merkezinden 25 dakika mesafede yer alan Londra Roehampton yaz kampı programımız öğrencilere İngiltere’nin en popüler şehrinde, güvenli bir ortamda, yaşıtları ile sosyalleşerek İngilizce öğrenme imkanı sunar. Konusunda uzman okul eğitmenlerimizin gözetiminde Londra’nın en güzel yerlerini keşfetme imkanı bulacağınız kampımızda tarihi gezilerden eğlenceli aktivitelere çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz.

Youtube Linki: https://www.youtube.com/watch?v=ilGKUs3T9_o&feature=youtu.be

Kamp Alanı : Roehampton Kampüsü
Bulunduğu Yer : Londra
Yaş Aralığı : 11 – 17
Kamp Tarihleri : 11 Temmuz – 07 Ağustos
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Kültürel gösteriler,  grup oyunları, sihirbaz gösterisi, geleneksel ingiliz sporları, kıyafet balosu, sinema, moda gösterisi, maske yapımı, karaoke, müzik festivali gibi aktivitelerle öğrencilerin birbirleri ile iletişimde kalarak gün içinde sürekli ingilizce konuşmalarını sağlayacak organizasyonlar sunar.

Geziler

Trafalgar Square,  doğal tarih müzesi, Thames nehri tekne gezisi, Oxford, Brighton, Cambridge, Canterbury, Covent garden, Globe tiyatrosu, bilim müzesi, Leicester Square, China Town, Londra müzesi, gibi İngiltere’nin en önemli şehirlerini ve Londra’nın pek çok yerini ziyaret edebileceksiniz.

Konaklama & Yemek

Aile yanı ya da yurt seçeneği ile ortak kullanımlı banyo ve tam pansiyon yemek sağlar.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top