Myerscough, İngiltere’nin kuzeyinde Lancashire bölgesinde, Preston şehri yakınında küçük bir kasabadır. Myerscough College, özellikle farklı spor seçenekleri sunan bir kolejdir. Genel İngilizce ve standart aktivite programı dışında golf ve binicilik eğitimleri de sunan bir okuldur.

Okul kampüsü eğitim merkezi ve yurtlar dışında 9 delikli profesyonel golf sahası, futbol, rugby oyun alanları, kapalı spor salonu ve çeşitli oyun alanlarında oluşmaktadır.

Kamp Alanı : Myerscough College Preston
Bulunduğu Yer : Lancashire
Yaş Aralığı : 13-19
Kamp Tarihleri : 29 Haziran – 03 Ağustos
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Tenis, basketbol, voleybol, spor salonları, rugby gibi spor faaliyetleri sunar; ayrıca golf kursu, rugby sahaları, kapalı spor salonu, geniş oyun sahaları, tam donanımlı modern sınıflarda İngilizceyi en güzel şekilde öğrenmenizi sağlar. Ayrıca okulun profesyonel basketbol akademisi de bulunmaktadır.

Geziler

Haftada 1 tam gün 1 yarım gün gezilerimiz sırasında Liverpool, Manchester,  Blackpool, Lancaster’da oldukça keyifli vakit geçireceksiniz.

Konaklama & Yemek

Öğrencilerimiz tek kişilik özel banyolu yurtlarda ya da paylaşımlı oda yurt konaklamasında konaklar. 3 öğün yemek verilmektedir ayrıca istek üzerine özel diyet programları da yapılır.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top