Geçmiş ve bugünü dengeli şekilde koruyan Exeter Üniversitesi Streatham Kampüsü, şehir merkezine 15 dakika yürüme mesafesindeyken; Dartmoor National Park’a ve Güney Devon’un güzel plajlarına çok yakın mesafededir. 350 dönümlük kampüsünde parkları ve gölleri ile doğa ile iç içe bir ortam sunmaktadır. Voleybol sahası, tenis kortu ve ısıtmalı açık yüzme havuzuyla Exeter’ın keyfini çıkarabilirsiniz!

Kamp Alanı : Exeter Summer Camp Merkezi
Bulunduğu Yer : Exeter, İngiltere
Yaş Aralığı : 10-12 yaş & 13-17 yaş
Kamp Tarihleri : 27 Haziran  –  22 Ağustos
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Hoşgeldin partisi, oyun gecesi, sinema gecesi, süpriz geceler, international party aktiviteleri sunulmaktadır. Dil okulumuz, İngilizce Europa Okulu parçasıdır; British Council tarafından akredite edilmektedir ve İngiliz UK üyesidir. Dersler özel pedagojik tekniklerle işlenmekte; piyes düzenleme, tartışma ve grup etkinlikleri ile canlandırılmaktadır. Öğrencinin konuşmasına akıcılık kazandırılması, yazma, dinleme, okuma becerilerinin geliştirilmesi derslerin ana hedefini oluşturmaktadır.

Geziler

Exmouth, Dartmoor, Jurassic Coast, Torquay, Bath, Cornwall and London gezileri düzenlenmektedir.

Konaklama & Yemek

Tek kişilik özel banyolu konaklama tam pansiyon olarak sunulmaktadır.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top