Ardmore Tenis Academy öğrencileri İngilizce eğitiminin yanında profesyonel tenis koçluğunda aktif bir şekilde spor da yapılmaktadır. Profesyonel tenis eğitimi alırken aynı zamanda İngilizcelerini de geliştirip kendilerine olan güvenleri de gelişmektedir. Eastbourne School ulusal ve uluslararası birçok tenis şampiyonlarına ev sahipliği yapmaktadır. Devonshire Park Lawn Tenis Kulübü ve diğer ünlü Tenis Kulüplerinin antrenörleri tarafından eğitim verilmektedir.

Eastbourne da South Downs ve Beachy Head gibi doğal güzellikleriyle ve sahil şeridiyle dikkat çekmektedir. Brighton, Canterbury ve Londra’ya ulaşımı çok kolaydır. Eastbourne okulu ise Eastbourne iskelesine ve şehir merkezine 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Kamp Alanı : Eastbourne School
Bulunduğu Yer : Eastbourne, İngiltere
Yaş Aralığı : 9 – 17
Kamp Tarihleri : 5 Temmuz – 9 Ağustos
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

İngilizce derslerinin yanında haftada 12 saat başarılı tenis koçları tenis eğitimi vermektedir. Derslerde öğrencilerin taktik geliştirme, rekabet, farkındalık ve muhakeme becerilerini geliştirmenin yanında İngilizce becerilerini geliştirmesi de  amaçlanmaktadır. Tenis eğitimi sadece teorik değil uygulamalı olarak da verilmekte, ders bitiminde 1 saatlik maçlar düzenlenerek öğretilenlerin uygulaması da yapılmaktadır. Ayrıca öğrencilerin, diğer öğrencilerle iletişim kurmaları sağlanarak İngilizce becerilerini geliştirmeleri maksimize edilmektedir.

Geziler

Geziler, haftada 1 tam ve 1 yarım gün olarak Londra, Hastings, Hever Castle, Brighton’a düzenlenmektedir.

Konaklama & Yemek

Paylaşımlı oda ve paylaşımlı banyo ile tam pansiyon olarak aile yanı konaklama sunmaktadır. Aile yanı konaklamada, özenle seçilen aileler sayesinde öğrenciler hem İngilizce pratik yapma imkanı bulacak hem de kültürü yakından tanıma fırsatı yakalayabileceklerdir.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top