250 öğrenci nüfusuna sahip kampımızda, dünyanın pek çok ülkesinden öğrencilerle uluslararası bir ortamda mükemmel bir yaz tatili geçirmek istiyorsanız Chichester üniversitesi tam size göre.

Antik Roma – İngiliz kenti temelleri üzerinde duran Chichester şehri, tarihi ve kültürü açısından oldukça etkileyici ve güvenli bir şehirdir. Yaz kampı alanımız, tarihi şehir merkezine 10 dakika yürüme mesafesindedir. Chichester şehri Portsmouth ve Brighton’ın tam ortasında yer alırken Londra’ya 2 saat uzaklıktadır.

Kamp Alanı : Chichester Üniversitesi, Bishop Otter Kampüsü
Bulunduğu Yer : Chichester, İngiltere
Yaş Aralığı : 10 – 17 Yaş
Kamp Tarihleri : Temmuz – Ağustos
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Hoş geldiniz toplantısı, kasaba gezisi, futbol, voleybol, basketbol, hentbol, atölyeler (sanat ve el sanatları, sağlık ve güzellik, sağlık ve beslenme, vb), takım oyunları, film gecesi, uluslar arası parti, sürpriz gecesi.

Geziler

2 yarım 1 tam gün gezilerimizde Winchester, Portsmouth, West Wittering plajı, Worthing, Londra, Bath ve Brighton gibi İngiltere’nin en önemli şehirlerini tanıma fırsatınız olacak.

Konaklama & Yemek

1 ya da 2 kişilik odalarda paylaşımlı banyo ya da özel banyo yurt konaklaması ile tam pansiyon yemek sunulmaktadır.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top