Chester ülkenin kuzey batısındaki Cheshire ilçesinde yer alan İngiltere’nin en güzel tarihi şehirlerinden biridir. Roma amfi tiyatro, antik kuleleri ile kent geleneksel görünümünü korumuştur. Bu antik şehir mağazaları, cafeleri ve restoranları ile farklı bir deneyim olacaktır.

Okulun ek binası Chester Üniversitesi ana kampüsünde yer almaktadır. Üniversite kampüsü yeşil alanları, bahçeleri ile huzur veren samimi bir atmosfer sağlar. Ayrıca kampüs içinde mükemmel spor tesisleri, yüzme havuzu ve çeşitli mağazalar bulunmaktadır. Şehir merkezine yürüyerek 15-20 dakika yürüme mesafesindedir.

Kamp Alanı : PLUS Chester
Bulunduğu Yer : Chester
Yaş Aralığı : 11 – 17
Kamp Tarihleri : 12 Temmuz – 26 Temmuz
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Chester kampüsü; tüm tesisleri şehir merkezine yürüme mesafesinde, Starbucks cafe, squash kortları, spor salonu ve birinci sınıf spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu, 3G çok amaçlı saha, öğrencilerin dinlenmeleri ve sosyalleşmeleri için yeşil alanlar ve bahçeler, 24 saat güvenlik ile size bir çok ayrıcalık sağlayacaktır.

Geziler

Haftada 1 tam 1 yarım gün gezilerimiz sırasında Londra kulesi, Madame tussauds, London eye, Hard rock cafe, Planet Hollywood restoran, Broadway yapımları, Thorpe park, Warner bros studio, Alton towers, Avon, Stonehenge, Beatles müzesi, Windsor castle stafford upon ile oldukça keyifli vakit geçireceksiniz.

Konaklama & Yemek

Aile yanı tek veya paylaşımlı odalarda konaklama imkanı sunulmaktadır. 3 öğün yemek verilmektedir ayrıca istek üzerine özel diyet programları da yapılır.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top