Onbir kilometre uzunluğunda altın kumsalları ve pırıl pırıl deniziyle canlı kozmopolit şehir Bournemouth’da herşey vardır: envai çeşit butik dükkanlar, restoranlar, eğlence tesisleri ile sonsuz kırsallar, ödül kazanmış güzel bahçeler ve sayısız su sporları. Bournemouth merkezimizde tüm tesisler yeşil üniversite kampüsü içinde bulunur. Soğuk ve sıcak yiyecek ve atıştırmalık seçenekleriyle büyük kafeteryası olan ferah ve modern avluda öğrenciler dinlenebilir. Öğrencilerimiz Talbot kampüsündeki harika spor tesislerinden faydalanabilir. Burada büyük bir spor salonu, tenis kortu ve halı saha vardır.

Kamp Alanı : Bournemouth Üniversitesi
Bulunduğu Yer : Bournemouth, İngiltere
Yaş Aralığı : 12 – 17 (Öğrenci Yurtları) & 14 – 17 (Aile Yanı)
Kamp Tarihleri : 26 Haziran – 6 Ağustos
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Plaj aktiviteleri, sanat dersleri, yarışmalar, disko, karaoke, sporlar, lazer macerası, Sand Banks’te su sporları öğrencilerin bir arada sosyalleşmesini ve farklı kültürlerle tanışırken ingilizcelerini geliştirmelerini sağlayacak.

Geziler

Oxford, Roma hamamları, Stonehenge & Salisbury günlük gezisi, Bristol & SS Great Britain, Cambridge şehir turu sırasında öğrenciler İngiliz kültürünün tüm yansımalarını gözlemleyebilecek.

Konaklama & Yemek

Aile yanı: Okuldan 20 dakika uzaklıkta ailelerin yanında paylaşımlı banyolu iki kişilik odalar

Öğrenci yurdu: Talbot kampüsünde güvenli yurt binalarında banyolu tek kişilik odalar

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top