Ardmore dans ve drama akademisi, İngilizceyi sanat ile öğrenmek isteyen öğrenciler için oldukça ideal bir program sunar. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılarımızla profesyonel eğitmenlerimizin buluştuğu bu yaz kampımızda öğrencilerimiz en sevdikleri sosyal faaliyetleri ingilizce ile bir arada alacak.

Derslerin hepsinde öğrencilerin esneklik, koordinasyon, iletişim gibi temel becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Önceki yıllarda mezuniyet günlerinde öğrencilerimiz Aslan Kral, Ardmore’da Bir Gün, Ardmore Yaz Tatili, Mamma Mia gibi müzikalleri sergileyerek muhteşem bir kapanışa imza attılar.

Kamp Alanı : University of Bath
Bulunduğu Yer : Bath, İngiltere
Yaş Aralığı : 9 – 17
Kamp Tarihleri : 03 Temmuz – 31 Temmuz
Eğitim Türü : Haftada 20 Ders İngilizce

 

Aktiviteler

Haftada 12 saat profesyonel dans ve drama eğitimlerinin yer aldığı aktivitelerde öğrencilerimiz İngiliz kültürünü oldukça yakından tanıyabilecek.

Geziler

1 tam gün, 1 yarım gün düzenlenen gezilerde Londra, Windsor, Bristol, Bath, Londra gibi İngiltere’nin en önemli şehirlerini ziyaret edebileceksiniz.

Konaklama & Yemek

500 kişilik yurtlarda tek kişilik odalarda paylaşımlı banyo konaklaması sağlar Ayrıca tek kişilik özel banyolu odalar da mevcuttur.

Not: Kamp yetkilileri program yeri, başlangıç – bitiş tarihleri, aktiviteler, konaklama türü ve gezilerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Scroll to Top
Scroll to Top